Blog

Hogyan válasszak kerti bútort?


Szeretnéd, ha újonnan választott kerti bútorod még sokáig lenne társad a lazítás óráiban? Akkor alaposan fontold meg, hogy milyet választasz. Azért, hogy örömödből ne legyen üröm, érdemes a vásárláskor megfontolt döntést hozni. Mutatjuk, mire figyelj oda.                                                                     

A minőség mindenek előtt

A túl olcsó árunak általában híg a leve. Ne sajnálj hát nagyobb összeget kiadni a minőségibb darabokért! Szinte biztos, hogy idővel behozza az árát. Tehát, hacsak nem egy szezonra veszel bútort a teraszra, kertbe, jobban jársz, ha minőségi, tartós bútorokat szerzel be.

Mekkora az akkora?

Ugyan lehet, hogy a kisebb szék, asztal jutányosabb áron kapható, de ezzel egyetemben az is szavatolt, hogy kényelmetlenebb lesz. A székben szorongani fogsz, az asztalra alig fér majd valami...Hiába aranyos például a szűk szék, a funkció is fontos! Százszor gondold át azt is, hogy megveszed-e nagyon alacsony, vagy nagyon vékony anyagból készült darabokat. Hidd el, ha használni is akarod őket, nagyon nem éri meg.

Fő a praktikum!

A kerti bútorok esetében az a legpraktikusabb, ha könnyen mozgathatóak. De persze, ha van erős legényember, aki oda-vissza hordozza őket, választhatsz nehezebb székeket, asztalokat, zsúrkocsikat, paravánokat is.

Hova bújj az árnyék elől?

Fontosak az alapbútorok, de ha forrón tűz a nap, az ember fia/lánya inkább az árnyékba menekül. Ha pedig nincs természet adta árnyék, neked kell gondoskodnod róla. Az árnyékoló csodákra képes, és megvéd a túl erős napsugaraktól!

Figyelj az apró részletekre!

Szó volt már a méretekről, a súlyról, az árról és a minőségről. Ideje, hogy szó essék a részletekről is! Fontos tényező a bútorok, de a bútorokhoz tartozó textíliák, párnák anyaga is. Nem éri meg a benti kollekcióból vinni, ki hiszen a kinti hőmérsékletnek, napfénynek, és páratartalomnak más anyagú textíliák állnak csak ellen.

Láttad márt kerti bútor kollekcióinkat?

Alapesemények Add standard events to your code to track specific types of actions on your website. Copy the code for the type of event you want to measure, and paste it below the pixel code on the relevant page within a