06(1)445-1345
office@goldcaffe.hu
Aurora karosszék


 • Aurora fehér karosszék Aurora karosszék
  20.200.- Ft (bruttó)

  Aurora fehér karosszék

  20.200.- Ft (bruttó)

  Kültéri színes olasz design karosszék.BIANCO (WHITE) ANODIZED. Egymásra rakható rakásólható karosszék eloxált vagy festett alumínium vázzal és polipropilén színes üléssel és háttámlával. A műanyag felületek textúrája a bőrre hasonlít vékonyan erezet és matt színes.

 • Aurora antracit szürke karosszék Aurora karosszék
  20.200.- Ft (bruttó)

  Aurora antracit szürke karosszék

  20.200.- Ft (bruttó)

  Kültéri színes olasz design karosszék. ANTRACITE (ANTHRACITE) ANODIZED.Egymásra rakható rakásólható karosszék eloxált vagy festett alumínium vázzal és polipropilén színes üléssel és háttámlával. A műanyag felületek textúrája a bőrre hasonlít vékonyan erezet és matt színes.

 • Aurora kávébarna karosszék Aurora karosszék
  20.200.- Ft (bruttó)

  Aurora kávébarna karosszék

  20.200.- Ft (bruttó)

  Kültéri színes olasz design karosszék.CAFFE (COFFEE) ANODIZED. Egymásra rakható rakásólható karosszék eloxált vagy festett alumínium vázzal és polipropilén színes üléssel és háttámlával. A műanyag felületek textúrája a bőrre hasonlít vékonyan erezet és matt színes.

Alapesemények Add standard events to your code to track specific types of actions on your website. Copy the code for the type of event you want to measure, and paste it below the pixel code on the relevant page within a