06(1)445-1345
office@goldcaffe.hu
Asztal

Asztalok- Praktikum és elegancia magas fokon

Eleged van már abból, hogy kerti asztalaid sorra csak kopnak, rohadnak, szétáznak, és szinte évente vehetsz is újat? Hálát adnál az égnek, ha megtalálnád balkonod, teraszod, kerted, vendéglátóipari egységed, hoteled számára a megfelelő kerti asztalokat? Minőségi kültéri asztalokat keresel? Olyan gyönyörű darabokat, amelyek kiállják az időjárás próbáit?

Jó hírünk van a terasz, balkon, kert, és hotel tulajdonosoknak!

A Nardi Kerti Bútor asztalait olyan minőségi olasz kültéri bútorokból válogattuk össze, melyek víz-, napfény-, és UV - állóak, azaz remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ráadásul könnyen is tisztíthatóak, ami lássuk be, kerti bútorok esetében briliáns tulajdonság.  Ha a Nardi Kerti Bútort választod, minőségi, erős, és könnyű asztalokat tudhatsz a magadénak, melyek hosszú élettartammal hálálják meg a választásod. Ezek az olasz asztalok beltéren is megállják a helyüket.

Asztalaink ellenállnak az alakváltozásnak. Egyes darabok lábai szintezhetőek, csúszásmentes lábakkal rendelkeznek. Összecsukható, falra akasztható példányt keresel? Ilyet is tudunk mutatni!  Kérjük, tekintsd meg gazdag márka-, szín-, és méretválasztékunkat, és válassz ízlésed szerint! 

 


Alapesemények Add standard events to your code to track specific types of actions on your website. Copy the code for the type of event you want to measure, and paste it below the pixel code on the relevant page within a